Rabu, 9 November 2011

Home » » Gambar Nabila Huda Berbikini!

Gambar Nabila Huda Berbikini!

Dah heboh satu Malaysia ekoran tersebarnya gambar Nabila Huda berbikini dan bercumbu dengan seorang lelaki di i salah sebuah pulau di Semenanjung Malaysia.

Walaubagaimanapun, gambar artis yang sedang bercumbu tu tak nampak.....tapi ramai yang meneka gambar itu adalah milik Nabila Huda sebab dalam satu rancangan Galaksi terbitan TV9 ada menyatakan yang selebriti tersebut  di’katakan baru sahaja bercerai & mempunyai seorang anak. So ramailah yang teka Nabila.

Galaksi mendakwa gambar selebriti bersama teman teman termasuk seorang lelaki yang di’dakwa kekasih baru selebriti tersebut di’ambil di Kg Salang, Pulau Tioman baru baru ini.

Gambar-gambar liar tersebut diambil ketika Nabila sedang berpesta di Pulau Tioman bersama seorang lelaki yang dikatakan teman lelakinya.

Jom kita tengok gambar2 yang dikatakan tengah PANASSSSSSS sekarang ni:

 

p/s: Mungkin terlalu mengikut hati yang muda....apa2 pun Amy Search dah beri statement apabila ditanya wartawan tentang tingkahlaku anaknya itu.

Sumber gambar:rotikaya,ohvideotv



Sila copy artikel ini, untuk mendapat backlink ke blog ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes