Sabtu, 10 Disember 2011

Home » » Cara Convert dari PDF ke Word

Cara Convert dari PDF ke Word

Biasanya kita akan convert fail Word kita ke PDF tapi kali ni saya nak share dengan korang macammana nak convert kan fail PDF ke Word pula secara online. Biasanya banyak dokumen yang kita dapat berbentuk PDF dan kadang-kadang kita nak copy sebahagian maklumat tersebut.

Cara dia mudah sahaja.

1. Pergi ke website http://www.pdftoword.com


2. Pilih fail PDF yang korang nak convert ke Word dan letakkan email.
3. Klik Convert to Word

4. Tunggu sebentar dan korang akan menerima email fail yang telah di convert ke Word. Selalunya dalam 5 minit dah dapat email dan make sure korang letak email yang betul.

5. Sekarang, tak ada masalah lagi nak convert fail PDF korang.





Sila copy artikel ini, untuk mendapat backlink ke blog ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes